неделя, 22 април 2012 г.

Плочки


Плочки за баня 
плочки за баня
Плочки
Използването на плочки за баня датира от много хилядолетия. Технологията на правене се променила неминуемо много през годините. Но самата същност на произвотство в крайна сметка си остава почти същата. Хората познават глината от праисторически времена. Трудно е да се каже от кога започва началото на плочките. Първите открития датират още преди 3000г. предни новата ера. 
Плочките за баня навлизат бързо в вътрешният дизайн на баните , като естествен ход от развитието на човечеството и неговото усещане за естетика.
В днешни дни има много световни центрове за производство  на плочки за баня. Едни от центровете които се наложиха за производство на плочки за баня са Италия, Турция и Китай.

Практика показва, че тенденциите при плочките за баня са те постоянно да усъвършенстват и развиват. Показател за това са доста световни изложение на тази индустрия, където всички водещи марки показват своята продукция от плочки за баня и кухня.  Всякакви плочки, гранитогрес, керамични, фаянсови. Форумите са толкова голями че понякога за да ги обиколиш ще ти е нужно няколко дни а това. За това трябва да се заредиш с търпение и време.

Плочките за баня и кухня намират своето приложение все повече и повече и стават все по масови  благодарение на достъпните цени. Богатият избор на плочки за баня , разнообразието на размери на плочки прави избора и по лесен и по труден.
Много важно при закупуването на плочки за баня или кухня е да разберете първо за себе си кои е най добрият ценови клас за вашият джоб и след това да сравните цените във поне няколко шоурума.